Kapu apmales, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

VK VITA, SIA

Plūdoņa 4a, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Kapu apmalītes, kapu apmales . Kapu pieminekļu gravēšana. Nelaiķa transportēšana no/uz ārzemēm., Apbedīšanas piederumi, Apbedīšanas pakalpojumi, Apbedīšanas piederumi, Pieminekļi, Piemiņas plāksnes, apmales

Resa MIK, SIA, apbedīšanas serviss

Rīgas 10, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

SIA "Resa MIK" piedāvā apbedīšanas pakalpojumus un kapu ierīkošanu Saldū. Kapu labiekārtošanā piedāvājam kapu apmales un pieminekļu izgatavošanu. Piedāvājam bēru ceremonijas organizēšanu un vadīšanu. Morgs, izvadītāja pakalpojumi, mācītājs, vainagi. Bēru ceremonija Saldus, Brocēni.

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu labiekartošana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Katafalka pakalpojumi ✓ Morga pakalpojumi ✓ Kremācija Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Latvir" ir apbedīšanas pakalpojumu uzņēmums, kurā tiek piedāvāti visi nepieciešamie apbedīšanas pakalpojumi. Mūsu darbinieki ir ar ļoti lielu darba pieredzi un palīdzēs Jums, sniedzot apbedīšanas pakalpojumus smagajā dzīves brīdī.

VELIS-A, diennakts apbedīšanas birojs

Sakņudārza 5a, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām.

Raunas apbedīšanas un kapu labiekārtošanas birojs

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzticiet mums savas rūpes un būsim jūsu rīcībā 24/7: ✓ Katafalka pakalpojumi: Veicam nelaiķa nogādāšanu no miršanas vietas uz morgu un no morga uz krematoriju vai kapsētu. ✓ Morga pakalpojumi: Nelaiķa uzglabāšana, sanitārā apkope, apģērbšana un iezārkošana. ✓ Bēru inventārs: Piedāvājam bēru ceremonijai nepieciešamo par vislabākajām cenām, sākot no zārkiem, urnām un krustiem, beidzot ar segām, šķidrautiem. ✓ Apbedīšana: Veicam kapa rakšanu un nodrošinām kapavietai nepieciešamo – skujas, eglītes, sveces, sēru lentas u.tml. Organizējam bēru vai kremācijas ceremoniju ar apstāvētāju un mūziku. Nodrošinām zārka nesējus, zārka ielaišanu kapā un aizrakšanu. Ja nepieciešams, palīdzam ar dokumentu noformēšanu.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Akmens Carnik, IU, Filiāle

Raiņa 21, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi, bēru pakalpojumi pa visu Latviju, diennakts apbedīšanas birojs, kapu rakšana, Zārku izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, kapu apmales, soli.

Akmens Carnik, IU

Rīgas 68, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
, kapu apmales , apbedīšanas piederumi, morgs, nelaiķa uzglabāšana, iezārkošana, mirušā sakopšana, sagatavošana, Zārku izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, kapu apmales , soli, soliņi, akmens gravēšana, akmens gravēšana

Magnuss, DIENNAKTS apbedīšanas birojs, DIENNAKTS morgs, sertificēts, LAA biedrs

Turpinām strādāt klātienē!
K.Barona 142, Rīga LV-1012
Uzņēmums piedāvā:

Pēc izsaukuma jebkurā DIENNAKTS LAIKĀ KONSULTĒS, pie jums ieradīsies bēru aģents, nogādās nelaiķi morgā, kur tas tiks sagatavots bērēm. Noformēsim visus ar bērēm saistītos dokumentus. Mūsu birojā jūs varēsiet izvēlēties bēru piederumus (zārku, pārsegu, tautisku segu, krustu u.c.), kā arī pasūtīt vainagus, štrausus, lentes, laicīgu, garīgu ceremoniju un mūziku. Noformēsim kapus, kremāciju. Mums ir savi sertificēti kaprači.

Granite, IK

Kalna 1a, Rīga LV-1003
Kapu soliņi. Kapu apmales . Akmens krusti. Granīta pieminekļi., soli, akmens svečturi, akmens urnas, krusts, krusti, kapu apmales , kapu pieminekļi cenas, kapu apmales

Redar, SIA

Stacijas 25, Stende, Talsu nov., LV-3257
Kapu sētiņas, kapu apmales , futrāļi, kapu pieminekļi, kapakmeņi, piemiņas plāksnes, kapu soliņi, soliņi, Betona apmales , sētiņas. Akmens apstrāde. Kapu pieminekļu izgatavošana.

SlaRus, SIA

"Polina" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Apbedīšanas piederumi, akmens apstrāde, granīts, granīta apstrāde, kapu pieminekļi, kapakmeņi, kapakmens, , kapu apmales , apmales , betona apmales , granīta apmales , granīta kapi, pieminekļi, trotuāra celiņi,

Monumenti.lv

Kleistu 44, Rīga, LV-1067
soli, akmens svečturi, akmens urnas, krusts, krusti, kapu apmales , kapu pieminekļi cenas, kapu apmales , , granīta kapu apmales cenas, apmales kapiem, gravēšana, soliņi kapiem, granīts, soliņi, kapu labiekārtošana

Monumenti.lv

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Kapu pieminekļi Rīgā, kapu pieminekļi Daugavpili, kapu pieminekļi Lielvārdē, kapu pieminekļi Valmierā, kapu pieminekļi Rēzeknē, kapu pieminekļi Latgalē, kapu pieminekļi Vidzemē, kapa pieminekļi, laukakmeņi, granīta piemineklis, pieminekļu uzstādīšana, pieminekļu restaurācija, kapu plākšņu restaurācija, dekoratīvi akmeņi, slīpēti

Akmens Kleisti, SIA, Filiāle

Varoņu 11, Rīga LV-1005
, gravēšana kapos, kapu apmales , augstas kvalitātes granīts, kapu soliņi, akmens vāzes, granīta un betona, Rīgā, Pārdaugavā, Soliņi, kapu plāksnes, kapu apmales Rīgā, granīta kapu apmales , kapu sētiņas, kapu

Monumenti.lv

Beverīnas 22, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
, gravēšana kapos, kapu apmales , augstas kvalitātes granīts, kapu soliņi, granīta un betona apmales ,, , soliņi, kapu plāksnes, granīta kapu apmales , kapu sētiņas, kapu soli, akmens svečturi, akmens urnas

Gran, SIA

18.novembra 192, Daugavpils LV-5417
Pieminekļi, kapu pieminekļi, kapakmeņi, kapu pieminekļu gravēšana, granīta pieminekļi, kapu apmales ., Pieminekļi, kapu pieminekļi, kapakmeņi, kapu pieminekļu gravēšana, granīta pieminekļi, kapu apmales .

Cigoriņš, IK

Meža 75, Pļaviņas, Aizkraukles nov., LV-5120
Kapu pieminekļi, kapu pieminekļu darbnīca, pieminekļu izgatavošana, apmales , svečturi, pieminekļu izgatavošana, sētiņas, apmales no betona, cementa kapu apmales , soliņi no akmens, Ainaviskie dekori, interjera priekšmeti